Stari Slankamen Bazeni - Stari Slankamen InÄ‘ija Plac 5 89a Zemljista Sasomange Oglasnik : Postoji mogućnost keteringa po vašoj želji uz.

Stari Slankamen Bazeni - Stari Slankamen InÄ'ija Plac 5 89a Zemljista Sasomange Oglasnik : Postoji mogućnost keteringa po vašoj želji uz.. Banja slankamen u starom slankamenu. Terapije obuhvataju hidroterapije, kineziterapije, elektroterapije i radne terapije. U sklopu kompleksa nalzi se teren za mali fudbal, sto za stoni tenis, rostilj i moge druge aktivosti. Vila ušće se nalazi na ušću dunava i tise u starom slankamenu. Vikendica 120m2 na placu površine 2885m2.

Vila 48 nalazi se u naselju stari slankamen te ima vrt, vanjski bazen i pogled na rijeku. Prodajem sredjenu,odmah useljivu vikendicu na dobrom mestu sa pogledom na dunav u banji stari slankamen, plaza,marina,bazeni,prodavnice,bolnica, restorani,sve je u krugu od 3 kilometra,vikendica ima trofaznu struju,uknjizena 1/1,velicina placa 5,5 ari,povrsina kuce 60+20 m², plus dve terase sa pogledom na dunav. Vila s pogledom na popločani dio dvorišta i bazen sadrži 4 spavaće sobe, dnevni boravak, tv ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s. U sklopu placa voćnjak i ozidan roštilj. Restoran sa tradicijom dugom 27 godina, na mirnom mestu uz obalu dunava.

Bazeni Horizont Swiming Surduk Sportski Portal Srbije
Bazeni Horizont Swiming Surduk Sportski Portal Srbije from www.besplatansport.com
Opremljena sa osam modernih apartmana. Lečenje se obavlja u specijalnoj bolnici za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja dr borivoje gnjatić. 595 likes · 8 talking about this · 1,093 were here. Get directions +381 64 7009960. Villa 48 je kompleks modernog dizajna sa bazenom i pogledom na dunav. Izuzetno funkcionalan raspored, dnevna soba, kuhinja,. Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „dr borivoje gnjatić stari slankamen je danas sinonim za banju, ime zbog koga se kreće put ovog sremskog mesta, ime koje u isto vreme znači opstanak i razvoj , ime koje predstavlja savremenu nadogradnju svega onog što je stari slankamen predstavljao kroz vekove. Cene smeštaja u hotelima i privatnom smeštaju banje slankamen.

Podaci o vili i cena.

U sklopu placa voćnjak i ozidan roštilj. Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „dr borivoje gnjatić stari slankamen je danas sinonim za banju, ime zbog koga se kreće put ovog sremskog mesta, ime koje u isto vreme znači opstanak i razvoj , ime koje predstavlja savremenu nadogradnju svega onog što je stari slankamen predstavljao kroz vekove. Prodajem sredjenu,odmah useljivu vikendicu na dobrom mestu sa pogledom na dunav u banji stari slankamen, plaza,marina,bazeni,prodavnice,bolnica, restorani,sve je u krugu od 3 kilometra,vikendica ima trofaznu struju,uknjizena 1/1,velicina placa 5,5 ari,povrsina kuce 60+20 m², plus dve terase sa pogledom na dunav. Restoran sa tradicijom dugom 27 godina, na mirnom mestu uz obalu dunava. Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „dr borivoje gnjatić stari slankamen je danas sinonim za banju, ime zbog koga se kreće put ovog sremskog mesta, ime koje u isto vreme znači opstanak i razvoj , ime koje predstavlja savremenu nadogradnju svega onog što je stari slankamen predstavljao kroz vekove. Izuzetno funkcionalan raspored, dnevna soba, kuhinja,. Pravo mesto da se sklonite od svakodnevne guzve i stresa Građevinsko zemljište 8.000 m 2 na prodaju inđija, stari slankamen. Vrlo isplativa investicija koja se sastoji od više pet spavacih soba, sa dva mokra cvora, 40 ari okucnice, a u dvoristu desetak pomocnih objekata. Cenovnik je podložan promenama po slobodnom nahođenju vlasnika hotela i privatnog smeštaja. Vila s pogledom na popločani dio dvorišta i bazen sadrži 4 spavaće sobe, dnevni boravak, tv ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s. Kuće slankamen bazen, kliknite i sigurno pronađite. 128.000 € odlično zemljište na atraktivnoj lokaciji starog slankamena.

Villa 48 je kompleks modernog dizajna sa bazenom i pogledom na dunav. Apartmani su klimatizivani, sa televizorom, wifi, kupatilom i terasom. Cene smeštaja u hotelima i privatnom smeštaju banje slankamen. Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „dr borivoje gnjatić stari slankamen je danas sinonim za banju, ime zbog koga se kreće put ovog sremskog mesta, ime koje u isto vreme znači opstanak i razvoj , ime koje predstavlja savremenu nadogradnju svega onog što je stari slankamen predstavljao kroz vekove. Kuća je kompletno renovirana i odmah useljiva.

Erdevik Wikiwand
Erdevik Wikiwand from upload.wikimedia.org
Prodajem sredjenu,odmah useljivu vikendicu na dobrom mestu sa pogledom na dunav u banji stari slankamen, plaza,marina,bazeni,prodavnice,bolnica, restorani,sve je u krugu od 3 kilometra,vikendica ima trofaznu struju,uknjizena 1/1,velicina placa 5,5 ari,povrsina kuce 60+20 m², plus dve terase sa pogledom na dunav. Cene smeštaja u hotelima i privatnom smeštaju banje slankamen. Bazeni horizont swimming & spa. Drevno prirodno lečilište banja slankamen, nalazi se u istočnoj podgorini fruške gore, u severoistočnom sremu (vojvodina), kod starog slankamena. Kuća je kompletno renovirana i odmah useljiva. U sklopu placa voćnjak i ozidan roštilj. Građevinsko zemljište 8.000 m 2 na prodaju inđija, stari slankamen. Novogradnja, terasa, špajz, bazen, nadstrešnica.

Trofazna struja, bunarska pijaća voda, kao i bazen do 5m3 sa tehničkom vodom, centralno grejanje na čvrsto gorivo.

Vila s pogledom na popločani dio dvorišta i bazen sadrži 4 spavaće sobe, dnevni boravak, tv ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s. Best dining in stari slankamen, central serbia: See tripadvisor traveler reviews of stari slankamen restaurants and search by cuisine, price, location, and more. The most beautiful pool on the danube. 38.000 € 4 spavaće sobe; Vaš najbolji alat za pretragu nekretnina na webu. Novogradnja, terasa, špajz, bazen, nadstrešnica. Pravo mesto da se sklonite od svakodnevne guzve i stresa Villa 48 je kompleks modernog dizajna sa bazenom i pogledom na dunav. Prodajem sredjenu,odmah useljivu vikendicu na dobrom mestu sa pogledom na dunav u banji stari slankamen, plaza,marina,bazeni,prodavnice,bolnica, restorani,sve je u krugu od 3 kilometra,vikendica ima trofaznu struju,uknjizena 1/1,velicina placa 5,5 ari,povrsina kuce 60+20 m², plus dve terase sa pogledom na dunav. Kuca u centru naselja u glavnoj ulici, uknjizena. Dve sobe, kupatilo i terasa. Bazeni horizont swimming & spa.

Kuca u slankamenackim vinogradima sa pogledom na dunav,uknjizena sa trofaznom strujom.u kuci ima dnevna soba sa kuhinjom ,dve spavace sobe ,hodnik. Kuće slankamen bazen, kliknite i sigurno pronađite. Villa 48 je kompleks modernog dizajna sa bazenom i pogledom na dunav. With chirping birds and untouched nature. Prodajem sredjenu,odmah useljivu vikendicu na dobrom mestu sa pogledom na dunav u banji stari slankamen, plaza,marina,bazeni,prodavnice,bolnica, restorani,sve je u krugu od 3 kilometra,vikendica ima trofaznu struju,uknjizena 1/1,velicina placa 5,5 ari,povrsina kuce 60+20 m², plus dve terase sa pogledom na dunav.

Prodaja Kuce InÄ'ija Vikendica Stari Slankamen Bgnekretnine
Prodaja Kuce InÄ'ija Vikendica Stari Slankamen Bgnekretnine from www.bgnekretnine.net
Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „dr borivoje gnjatić stari slankamen je danas sinonim za banju, ime zbog koga se kreće put ovog sremskog mesta, ime koje u isto vreme znači opstanak i razvoj , ime koje predstavlja savremenu nadogradnju svega onog što je stari slankamen predstavljao kroz vekove. Ukoliko se bavite uslugom pruzanja smestaja u banji slankamen, kontaktirajte nas da bi smo i vasu ponudu u privatnom smestaju u banji uvrstili ovde. Vila ušće se nalazi na ušću dunava i tise u starom slankamenu. Banja slankamen u starom slankamenu. Do sremskih karlovaca ima 42 km. Get directions +381 64 7009960. Podaci o vili i cena. Opremljena sa osam modernih apartmana.

Inđija, stari slankamen 22329 prijavi ovaj oglas još oglasa ovog oglašivača 8 vikendica, sremski karlovci.

Dve sobe, kupatilo i terasa. Vila ima letnjikovac, zidani roštilj, ražanj i kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom. Drevno prirodno lečilište banja slankamen, nalazi se u istočnoj podgorini fruške gore, u severoistočnom sremu (vojvodina), kod starog slankamena. U sklopu kompleksa nalzi se teren za mali fudbal, sto za stoni tenis, rostilj i moge druge aktivosti. Specijalna bolnica za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „dr borivoje gnjatić stari slankamen je danas sinonim za banju, ime zbog koga se kreće put ovog sremskog mesta, ime koje u isto vreme znači opstanak i razvoj , ime koje predstavlja savremenu nadogradnju svega onog što je stari slankamen predstavljao kroz vekove. Kuće slankamen bazen, kliknite i sigurno pronađite. Recenzije gostiju (13) rezervišite smeštaj u vili. With chirping birds and untouched nature. 595 likes · 8 talking about this · 1,093 were here. Vila s pogledom na popločani dio dvorišta i bazen sadrži 4 spavaće sobe, dnevni boravak, tv ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s. Postoji mogućnost keteringa po vašoj želji uz. The most beautiful pool on the danube. Građevinsko zemljište 8.000 m 2 na prodaju inđija, stari slankamen.